реклама

реклама

23 студенти Черкаського державного бізнес-коледжу першими в Україні отримали оригінальні сертифікати Гарвардського університету про проходження курсу CS50 «Introduction to Computer Science.

фото

- Наші студенти стали учасниками масштабного проекту Technology Nation  від відомого ІТ-фонду BrainBasket, - повідомив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. – Ми працюємо із BrainBasket  із 2016 року – і за цей час у хабі на базі коледжу курс CS50 прослухало 8 груп студентів. Пілотну групу-  із можливістю отримати гарвардські сертифікати – було сформовано зі студентів відділення інформаційних технологій. Сертифікати отримали студенти, що успішно пройшли курс Technology Nation, захистили фінальний проект та показали найкращі результати. Отримання сертифікату від Гарвардського університету – значима подія для тих, хто робить перші кроки в ІТ. Нашою тісною співпрацею із ІТ-компаніями та фондами ми спростували поширений міф, що бізнес сьогодні не готовий допомагати вишам, а потенційні роботодавці не поспішають долучатись до підготовки молодих кадрів. Співпраця із фондом BrainBasket та Harvard University яскравий доказ цього. Доказ конкурентоспроможності наших студентів та освіти в цілому.

Для довідки:

Фонд BrainBasket є некомерційною організацією, мета якої – сприяти розвитку освіти українців в сфері ІТ. Фонд було засновано в 2014 році з візією об’єднання зусиль всіх гравців ІТ-індустрії для підготовки 100 000 програмістів до 2020 року.

Technology Nation – це програма з безкоштовного вивчення основ програмування, яка дозволяє всім охочим отримати IT-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, дає слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Про це повідомляє Черкаський державний бізнес-коледж.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100