реклама

реклама

18-19 травня відбувся тренінг для представників Зорівської, Михайлівської та Степанської ОТГ. Навчання пройшло у межах проекту «Різні села – одна громада».

U_LEAD_training_18_19_05_2018 (lid)

Об’єднання громад не лише за формальною ознакою, але й на рівні повсякденного життя кожного окремого мешканця – задача не з простих. Тому ГО «Молода Черкащина» організувала та провела тренінг, під час якого представники громад змогли дізнатися про сучасні тенденції управління містом та селом: познайомитися з бюрократичною, менеджерською, партиципаційною моделями, їх перевагами та недоліками різних. Учасники сформулювали завдання місцевого розвитку, які можна вирішувати механізмами громадської участі, та з’ясували  цілі партиципаційного управління.

U_LEAD_training_18_19_05_2018 (group1)

Окрема увага була приділена теорії та практиці механізмів громадської участі та їх видам, делегуванню владою власних повноважень та можливостям, які дають соціологічні дослідження.

На черзі практичне застосування знань.

Впродовж червня-серпня в ОТГ, які стали учасниками проекту «Різні села-одна громада», відбудуться фокус-групові дослідження, вуличні опитування та громадські консультації за методикою «світового кафе».

U_LEAD_training_18_19_05_2018 (group2)

Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Про це повідомляє ГО «Молода Черкащина».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100