реклама

реклама

Презентація освітніх закладів та підприємств Черкащини, професійні «воркшопи» для школярів і тематичні дискусії про перспективи для молоді. На базі Черкаського державного технологічного університету відбувся Форум майбутнього «Вчись, працюй, живи на Черкащині». 101

Тут зібрались представники обласної та міської влади, керівники навчальних закладів, зокрема й профтехосвіти, вишів, роботодавці, студенти й старшокласники місцевих навчальних закладів. Останні мали змогу ознайомитись з можливостями регіональних підприємств, котрі взяли участь у виставці.

Форум проведено для підвищення престижу роботодавців, визначення основних проблем ринку праці в сучасних умовах на Черкащині, напрацювання «дорожньої карти» розвитку регіону, зокрема й кроків щодо запровадження принципів дуальної освіти в навчальних закладах і на підприємствах нашого регіону.

114

Привітав учасників заходу перший заступник голови ОДА Віталій Коваль:

– Ми добре усвідомлюємо, що наша держава буде сильною тоді, коли створюватимемо нові робочі місця з гідною зарплатнею, а також відповідною соціальною інфраструктурою. Над цим активно працюємо. Обласна влада нині тісно співпрацює з підприємцями, адже реальних результатів можна досягти лише об’єднавши зусилля. І тому приємно, що на тутешньому Форумі є як представники професійно-технічної освіти, вищих навчальних закладів, так і роботодавці. Відтак є можливість запропонувати випускникам варіанти для якісного навчання, а також місця для їх подальшого застосування на практиці.

Зауважимо, Форум організовано за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, обласної та міської ради, обласного об’єднання  організацій роботодавців, обласної ради ректорів,  директорів I –IV рівнів акредитації, Федерації профспілок області, ЧДТУ, регіональної ради підприємців, ГС «Агенції підтримки підприємництва та інвестицій», обласного центру зайнятості.

82

Учасники Форуму долучились і до дискусії: «Як зберегти молодих фахівців із робітничих та інженерних спеціальностей – випускників навчальних закладів Черкащини від виїзду на роботу за кордон».

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Что за бурхлыва имитация? 22.05.2018 10:00
Это что за "Форум МАЙБУТНЬОГО", если раскладка выставки - со старых железяк времен царя Гороха?!!
На первом фото возле ректора - какой-то ******* чел в мятой вышиваночке ржачно замер возле надписи "СТАРТЕР" - так, вроде это космические нано-технологии. :lol:
Смотрите, чтобы Илон Маск не украл разработки ЧДТУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 NATO 21.05.2018 21:35
Перед тим як вступати в контору чдту подивіться наукометрику Scopus.com, https://www.researchgate.net. Жоден викладач немає визнаних у світі наукових праць, у всіх нульові рейтинги. Це не внз, це ганьба. Ректор технічного вузу кандидат наук з державного управління, людина яка нічого не розуміє в сучасній науці і технологіях. Найкращі вчені давно втекли з чдту, зате ця контора виплекала знаних на весь світ псевдовчених, таких як Т. Ю.М.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100