реклама

реклама

Юні кінологи позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради вдало виступили на Відкритому чемпіонаті Черкаської області з кінологічного спорту. Змагання відбулися на спортивному майданчику Черкаської обласної Федерації кінологічного спорту.

Обл

8 спортсменів Центру, разом із дорослими кінологами, змагалися за програмою двоборства (кані - крос + смуга перешкод) та у багатоборстві з аджиліті.

На трасах змагань з аджиліті п’ятеро вихованців здобули призові місця. Онищенко Ніка разом із таксою на ім’я Джесі перемогла на трасі «дебют», Зайцева Настя з хаскі посіла III місце. На трасах «стандарт + джампінг» кінологічна пара Мережко Анни та джек-рассел-тер’єра Джекі посіла перше місце, а Котолуп Сергій з безпородною Діною були другими. На трасах «снукер + гемблерс» Скалько Ксенія з таксою Ніколь були третіми. У змаганнях з двоборства Майнич Марина з безпородною собакою Жулею посіла II місце у групі серед жінок.

Стабільно пробігли зі своїми чотирилапими спортсменами всі 4 траси Мережко Анна та Котолуп Сергій, які в сумі багатоборства посіли  II та III призові місця.

Вітаємо талановитих вихованців та їхнього тренера – Олександра Толстоп’ята з черговою перемогою!

Про це повідомляють у Багатопрофільному молодіжному центрі.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Беспородна Діна 22.05.2018 21:45
А могли ж написати, шо .... имярек з пезпородною сукою.... А от Марина маладєц - прийшла з безпородною собакою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100