реклама
Sucurity Police

реклама

Нещодавно у соцмережах з’явилася шокуюча інформація. На одній з вулиць міста Умань 35-річний уманчанин чинив акт ексгібіціонізму, показуючи свої статеві органи людям. Про це повідомляє «04744.info».

Приблизний портрет ексгібіціоніста ― блондин (пофарбований), у чорній куртці, світлих джинсах, зріст орієнтовно 1,8 м.

Як повідомляє інформоване джерело, вночі у нетверезому стані чоловік ходив по вулиці, а коли бачив жертву, роздягався і демонстрував свої геніталії, навіть вдавався доганяти перехожих.

Очевидці звертались до поліції, але поки що все марно. Чому правоохоронні органи бездіють та збоченець ще й досі на волі? І коли в місті нарешті з’явиться патрульна поліція? Треба припинити цей безлад.

Адже місцеві жителі у небезпеці. Наслідки ексгібіціонізму можуть бути трагічними: глибокий стрес, який може зберігатись як психологічна травма на підсвідомому рівні досить тривалий час, а іноді все життя.

«Якщо хтось впізнає цього збоченця на вулиці, будь ласка, повідомте редакції сайту «04744» або одразу зверніться до поліції.

Будемо тримати вас в курсі подій про подальший хід справи. Як тільки буде встановлено особу ексгібіціоніста, обов’язково оприлюднимо фото та інформацію про нього.

Вважаємо, що таких осіб треба ізолювати до психлікарні, оскільки вони несуть загрозу людям, а в першу чергу, дітям», – зауважують на сайті «04744».

Довідково: ексгібіціонізм ― це демонстрація оголеного тіла або статевих органів людьми для отримання сексуального задоволення поза ситуацією близькості.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Volodimir Rebel 23.05.2018 06:58
Заляками людей СПІДом та гепатитом-С,перейшли на віртуальні контакти!..)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Шарафутдінов Еркін. 22.05.2018 21:00
Хвора людина,треба його лікувати. Як і голубих,рожевих ,сіробуромалино вих. Якщо гейство дозволене, то і ексгібіціоністи в законі. Чому одне дозволене, а оце ні. В ВР провести законом,ну так як у гейропах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Не арестуете. 22.05.2018 20:39
Это тамошний депутат .... Очнователь Умани. У него неприкосновенно сть, а сам он просто в предвыборной горячке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100