реклама

реклама

Днями в Афінах (Греція) завершився чемпіонат Європи з самбо. У третій день змагань українці здобули сім нагород – золоту, по три срібних і бронзових. Збірна команда України везе додому 19 нагород (7 – 6 – 6). Це другий результат і за якістю, і за кількістю здобутих нагород. Про це повідомляє «Чемпіон».

01-DSC_8748-sapsai-650x381

Єдине «золото» неділі принесла збірній  України Анастасія Сапсай (Черкаська область). У категорії понад 80 кілограмів вона здобула дострокову перемогу над білорускою Катериною Калюжною. Анастасія спочатку виконала кидок на чотири бали, а потім провела повне утримання. 8:0 – й українка вдруге поспіль стає чемпіонкою Старого Світу. Нагадаємо, що 2017 року Сапсай виграла в Мінську в Олени Кебадзе з Грузії.

До речі, саме в цих змаганнях вирішувалося, хто стане другим у командному заліку серед жінок – Україна чи Білорусь. Завдяки Анастасії  срібний кубок підняв старший тренер наших дівчат Євген Боднарук.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 бывший 23.05.2018 09:48
Вітаю чемпіонку та її тренера,Римаря В.І.з перемогою. Настя,будеш постійно грати з борцями у футбол,станеш чемпіонкою світу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100