реклама

реклама

У зв’язку з надзвичайною подією, що мала місце під час лінійки у загальноосвітній школі №8 міста Черкаси, психолог Управління ДСНС у Черкаській області Руслан Бондаренко провів з учнями та вчителями школи спеціальний психологічний тренінг, темою якого була «Перша психологічна допомога».

33158311_1710943588942275_156694520220614656_n

Психокорекцію серед учнів та педагогів навчального закладу, які пережили сильний стрес внаслідок події, психолог Управління провів в інформативно-ігровій формі, яка дозволила зрозуміти та запам’ятати основні принципи надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації.

– Фактично перша психологічна допомога — це те, що у своїй повсякденній роботі здійснює кожен із нас щодо тих, хто поруч, незалежно від того, це близькі нам люди чи зовсім незнайомі, – зазначив Руслан Бондаренко.

– Наше життя незалежно від нашого бажання в різні періоди сповнене випробовуваннями нашої психологічної стійкості. Саме тому надзвичайно важливо знати, як швидко провести психологічну корекцію і собі, й у разі потреби іншим, – додав Руслан Васильович.

Під час психологічного тренінгу діти та дорослі опанували комунікативні вправи, розглянули методи надання першої психологічної допомоги в умовах екстремального навантаження.

Про це повідомляють в УДСНС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Савр 24.05.2018 06:04
Краще б встановили причину!
Це ж жах,що десятки різних організацій абсолютно нездатні ні на що,крім перевіряти інших та отримувати зарплату! А коли дійшло до справи,виявилис ь повними імпотентами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Сотник 23.05.2018 18:56
І що , розповів якою речовиною вони були отруєні?! Слава Богу,- всі живі !!! В іншому випадку, цей психолог допомагав би тим, хто так активно, на камеру, їздив до дітей у лікарню! Дє.іли, бл@ь!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 язон 23.05.2018 18:15
Дело хорошее. Но наилучшей психологической помощью пострадавшим, да и всем школьникам и родителям Черкасс - было бы обнародование обстоятельств и причин отравления детей, имён виновных в этом лиц и меры их наказания. А дело явно спускают на тормозах! Ладно, не могут установить чем отравились - хотя за две недели уже пора бы. Но, например, директору школы, который после отравления загнал детей в классы, вместо немедленной эвакуации школы - даже пальчиком не погрозили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100