реклама

реклама

Підрядні підприємства, які виконують замовлення Черкаської міської ради, запрошуватимуть на засідання виконавчого комітету.

Виконком

Про це ішлося під час нещодавнього засідання виконкому.

– Є наполегливе прохання на кожний виконком або на спеціальні наради запрошувати підрядників, які працюють із бюджетними коштами, – запропонував заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар. – Нехай нам розкажуть, що в них виходить, що не виходить, чому не виходить... Підрядники мають приходити зі слайдами. Показати стан об’єкту до початку робіт, на якому етапі роботи зараз.

У відповідь міський голова Анатолій Бондаренко запропонував на наступне засідання виконкому запросити підрядників, до яких «є запитання» в департаментах освіти та ЖКК. Зокрема, керівники міста хочуть почути виконавців ремонтних робіт у приміщенні колишнього кінотеатру «Мир» (який реконструюють під дитячу спортивну школу), міських шкіл №3 і 5, а також дорожніх робіт на вулиці Смілянській. Також мають бути присутні виконавці технагляду.

Нагадаємо, члени виконкому під час останнього засідання розглянули ситуацію із реконструкційними роботами на центральному стадіоні, які затяглися з 2016 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Черкасчанин 24.05.2018 12:06
У Юрика началась мания величия?Однако шибко быстро.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Макс 24.05.2018 11:25
Для чого запрошувать? Головний підрядник з Лисянки сидить по центру, це ж з його заводу плитку тротуарну шурують у всі шпарини де не треба по 600грн. за квадрат. Це ж його фірма прибирає сміття в місті, це ж його кіоски другим колом центральний ринок закрутили. Тож Юра голову на ліво поверни!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 1 24.05.2018 11:10
Подрядчикам при. себе. иметь. определенную. сумму. денег. для. решения. вопроссов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 риторичні питання 24.05.2018 11:10
Що завадило це робити раніше кураторам від виконкому,які нібито зараз не при ділах, а з/п отримують ого-го? Чому ці куратори не організували системні планьорки кожного тижня на будівництві? Кинули на амбразури директорів шкіл, які навіть не мають права обирати порядних підрядників ,але за все відповідають?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100