реклама

реклама

Додаткові примірники книги «Пам'ять серця» надрукують у Черкасах. Видання, яке побачило світ цього року, присвячене героям АТО – жителям нашого міста, які загинули на Сході України, захищаючи нашу державу. Книга про 26-х воїнів, яких посмертно нагороджено пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня, і яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Черкаси», вийшла в світ цього року.

image.php Видання одразу знайшло гарячий відгук у серцях і душах читачів. Адже Наші Герої представлені у книзі спогадами матерів, дружин, дітей, вчителів, друзів і колег по роботі, соратників по військовій справі. Книга була видана накладом у 1100 примірників. 132 з них віддали родинам загиблих, решту -  у міські бібліотеки, школи та ВНЗ.

«Пам'ять серця» складається з двох частин, у першій частині розміщено матеріали про 26-х загиблих Героїв, у другій частині – віршовані і прозові твори учнів і вчителів навчальних закладів міста, представлені на конкурс «Пам'ять серця», проведений департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Видання цінне тим, що до його  створення долучилися родини загиблих героїв, надавши необхідні матеріали та вкотре переживши нелегкі згадки за своїми загиблими рідними.

- Після виходу видання «Пам'ять серця» до мене постійно звертаються представники громадських організацій воїнів АТО, а також побратими полеглих героїв, про яких йдеться у книзі, що вони хотіли б мати в себе таке видання. Вважаю за потрібне, щоб примірники цієї книги були передані також у професійно-технічні училища та коледжі для патріотичного виховання молоді. На жаль, прохання усіх охочих наразі задовольнити неможливо. Тож мною було прийнято рішення замовити додатковий тираж книги «Пам'ять серця». Друк 100 примірників я вже оплатив власним коштом. Також домовилися із членами виконавчого комітету про те, щоб віднайти кошти у бюджеті і надрукувати додаткові примірники такої важливої книги, - зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Наразі у департамент організаційного забезпечення вже надійшло більше 700 замовлень на книгу «Пам'ять серця».

Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 стабилизец 24.05.2018 17:56
купил себе индульгенцию за земучасток в сосновке, ага. теперь будет раздавать атошникам книги вместо земли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Макс 24.05.2018 15:22
Мер отримує 60000грн. зарплатні з наших податків, і купив а ж 100 книжок. І пресслужба вже піарить його як героя. Ганьба!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100