реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко зустрівся з представниками консорціуму, до якого входять  компанії з турецькими інвестиціями Ltd «Cagla Group» та «АТМ Групп», які спеціалізується на капітальному ремонті та будівництві доріг.

 

1_1148

Під час зустрічі Анатолій Бондаренко розповів, що серед головних пріоритетів  у роботі міської влади є облаштування в Черкасах якісної дорожньої інфраструктури. Від початку роботи на посаді міського голови – його команда послідовно займається цим питанням.  Важливою  передумовою є якість та довговічність відремонтованих автошляхів.

Поважні гості акцентували, що зацікавлені в довготривалій співпраці з містом. Тому націлені  вкладати капітальні інвестиції в придбання  обладнання для виробництва якісного асфальтобетону. Розглядається варіант –  встановлення такого обладнання на території Черкаського асфальтобетонного заводу.

Турецькі інвестори зауважують, що для гарантування високої якості ремонту, реконструкції чи будівництва  доріг   – має бути замкнений цикл виробництва. Тоді компанія, яка займається цим питанням, буде нести повну відповідальність за дотримання термінів та якості  відповідних робіт.

До прикладу, наводять відремонтовані ними дороги у Києві та Одесі, які  пройшли успішну перевірку часом. А також зауважують, то такі довготривалі проекти для міста дають не лише якісні дороги, але й – інвестиції в сучасне обладнання та технології, створення нових робочих місць та додаткові відрахування до бюджету.

Наступним кроком – стане участь консорціуму, до якого входять  компанії з турецькими інвестиціями Ltd «Cagla Group» та «АТМ Групп»,  у тендерних процедурах, які цьогоріч проводитиме  у Черкасах міська влада з ремонту та реконструкції доріг.

Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Сліпий 25.05.2018 10:14
серед головних пріоритетів у роботі міської влади є облаштування в Черкасах якісної дорожньої інфраструктури. Від початку роботи на посаді міського голови – його команда послідовно займається цим питанням. Важливою передумовою є якість та довговічність відремонтованих автошляхів.
--------------------------------------
Поведіть мера на перехрестя вул. Шевченка та вул. Небесной Сотні. Одну ремонтували менше року назад, другу менше двох років - і покажіть "довговічність відремонтованих автошляхів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Час рікою пливе 25.05.2018 10:07
25 травня 2018 року за вікном
Обговорив, доручив, наголосив, звернув увагу - доріг немає, а премія день у день :cry:

Бондаренко доручив пришвидшити ремонти доріг у Черкасах та тротуарів у середмісті
16 квітня 2018, 23:12 Новини Черкас та Черкаської області
До кінця червня на всіх дорогах міста має бути нанесена розмітка, – Анатолій Бондаренко

Бондаренко: «Ямковий ремонт доріг треба здійснити за квітень-травень»
26 березня 2018, 14:27 Новини Черкас та Черкаської області
Міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що аварійний ремонт доріг слід здійснити впродовж квітня-травня та звернув увагу на жахливий стан покриття
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Галина 25.05.2018 09:58
А гешефт с турков в каком размере? Толя-Откат за идею не работает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100