реклама

реклама

Письменник Валентин Бадрак презентував сьогодні в Черкасах свою нову книгу "Успішні жінки в чоловічому світі".

33586983_1993434857360999_7076169425744822272_n

Валентин Бадрак родом із Черкас. Прожив тут до 16 років, а потім виїхав з міста, перебував за кордоном. Закінчив Рязанське вище повітряно-десантне училище, згодом Київський національний лінгвістичний університет, був слухачем Гарвардського університету. В Україну повернувся у 1993 році. Автор 11 книг, дві з них присвячені військовій розвідці. Решта – книжки з психології успіху в різних сферах людської діяльності, зокрема про жінок-особистостей, їхні успіхи у чоловічому світі та як дитинство вплинуло на подальшу долю людини.

«Успішні жінки в чоловічому світі» – книга Валентина Бадрака, яка вперше видана українською мовою. Автор показує, що спільного у стратегіях Клеопатри та княгині Ольги, Катерини Другої та Марії Склодовської-Кюрі, Лесі Українки і Коко Шанель, як їм удалося стати успішними й досягти всесвітньої слави.

– Прочитавши мою книгу, читачам вдасться вибудувати власну стратегію успіху. Бо нині хоч світ і змінився, однак жінці буває так само важко посісти гідне місце у суспільстві, – зазначає Валентин Байрак.

Як розповідає про свої дослідження письменник, аби жінка відчувала себе щасливою у стосунках із чоловіком, вона має бути самодостатньою, психологічно зрілою, розуміти, як на енергетичному рівні захистити власні відносини, мати спільні погляди з партнером на інтимне життя, постійно розвиватися та бути готовою до компромісів.

– Найбільше впливає на подальшу долю людини вік від двох до семи років, те, що станеться в житті малюка за цей період, – пояснює автор книги.

Усі висновки зі своїх досліджень Валентин застосовує і до особистого подружнього життя, адже в шлюбі вже тридцять років і більшість своїх книг присвячує дружині.

Книги автора можна придбати в магазині «Буквиця».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100