реклама

реклама

Особа чоловіка, який підозрюється у вбивстві депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гури, встановлена – він підприємець і був багато років знайомий з депутатом.

Про це "Українській правді" повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

"Особа встановлена. Затриманий – знайомий потерпілого. За попередньою інформацією, знайомі багато років. Нападник – житель міста Черкаси, підприємець", - сказав Тракало.

Він додав, що з місця події вилучили пістолет, набої, стріляні гільзи та патрони розсипом, а також два корпуси від гранат (РГД-5 та Ф-1) із запалами і ніж.

5

Вилучену зброю направлять на експертизу після завершення слідчих дій.

"Наразі проводяться обшуки за місцем проживання затриманого та у його транспортному засобі", - сказав Тракало.

Підозрюваного затримали у рамках ст. 208 КПК. Він перебуває у лікарні під озброєним конвоєм. Слідчий повідомив чоловіку, що він затриманий.

"Правоохоронці відпрацюють всі версії. Обставини та мотиви будуть з’ясовані у ході досудового розслідування", - підсумував Тракало.

За даними джерела УП у правоохоронних органах, убивству депутата передував конфлікт із затриманим. Як повідомлялось, депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гуру розстріляли в його офісі.

Згодом у "Батьківщині" офіційно підтвердили вбивство депутата Сергія Гури. У поліції повідомили, що зловмисник, який вчинив стрілянину в Черкасах, перебуває у лікарні під конвоєм.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Нефть ищут? 26.05.2018 07:58
На какие то же шиши он тоже ведь содержить личную мясохладобойню на общаковских началах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Ван Гог 25.05.2018 15:08
Ну явно ж не за заборгованість по зарплаті підлеглий прийшов до шефа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Правдолюб 25.05.2018 14:29
Погляд зі сторони: як же треба було дістати людину, або навіть його родину, щоб той рішився на вбивство? Адже він знав, що за цим потягнеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Владимир 25.05.2018 13:50
Мер Черкас поставив під сумнів, що нападник був охоронцем вбитого, чоловік запевняє, що нападник був звичайним підлеглим. Працював на складі замороженої риби. Саме рибною промисловістю займався депутат. І нападник заскочив його саме в офісі, де працювала його компанія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Владимир 25.05.2018 13:49
А Анатолій Бондаренко каже інше...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100