реклама

реклама

24 травня проведено обов'язкову державну підсумкову атестацію з української мови і літератури у формі зовнішнього незалежного оцінювання, на яку на Черкащині з'явилося 8515 осіб, що становить 98%.

1478801537 Про це інформують в управлінні освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

На проходження іспиту в області зареєструвалося 8693 особи, з них 5818 випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, 604 випускники минулих років, 2271 учень (студент) навчальних закладів системи профтехосвіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Для всіх учасників були створені належні умови у 33 пунктах тестування області, зокрема й для учнів з особливими потребами.

З метою успішного проведення ЗНО з української мови і літератури було залучено 1419 педагогічних і науково-педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів області. Крім того, за дотриманням процедури тестування спостерігали 70 представників громадських організацій та батьківських комітетів.

На жаль, під час технологічної перерви в 4 випускників виявлено мобільні телефони, а в одного – шпаргалку. Цих учасників тестування було вилучено.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100