реклама

реклама

- Ми справді ще не прибрали всі магістральні вулиці міста від нанесення ґрунту після дощів та залишків протиожеледної суміші, - начальник відділу житлово-комунального господарства Віталій Харченко адекватно сприймає гостру критику на адресу комунальних служб, на яку не скупляться уманчани.

33202505_918682841644735_828480418096349184_o

Такий стан справ пояснює не лише рекордною кількістю матеріалів, кинутих на боротьбу з ожеледицею минулої зими, а й непростою кадровою ситуацією, що склалася на відповідальному за прибирання підприємстві. Зараз чистоту на вулицях міста (крім прибудинкових територій) наводять три одиниці транспорту і семеро працівників, середній вік яких добігає шостого десятка.

- Молодші не погоджуються там працювати, попри щомісячний заробіток у 5-6 тисяч гривень, - додає Віталій Петрович. – Та й взагалі мешканцям міста така робота нецікава, доводиться слугуватися кадрами з навколишніх сіл.

Спецтехніка, при допомозі якої наводять в місті чистоту, теж «пенсійного» віку – наймолодша 1986 року випуску. «Нам хоча б дві комбіновані машини на базі автомобіля МАЗ та стільки ж одиниць прибирально-підмітальних механізмів», - мріють спеціалісти житлового господарства. А тепер нескладні арифметичні дії: вартість раніше вживаного МАЗу сягає 2,5 мільйона гривень, одного прибирального механізму, теж «беушного», - близько 600 тисяч в українській «валюті». Звідки взяти такі кошти, якщо річні видатки на благоустрій міста в цілому склали 12 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Уманська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 И кто вам доктор 29.05.2018 10:08
Народ это не интересует. Не можешь-уйди. Придут люди которые смогут. Посмотрите на Харьков. Город миллионник. Чистота идеальная. Мусор вывозят по два раза в день. А в Черкассах и Умани проблемы. Эти проблемы с воровством и коррупцией. Хватит уже складывать в карман бабло. Наймите людей в Центре занятости, не на постоянную работу- на временную. Все можно сделать, было бы желание. Клгда вы уже нажрётесь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Шарафутдінов Еркін. 29.05.2018 09:51
а скілько того літа. Зима наступить, розкидати не треба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100