реклама

реклама

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, тобто відкрите викрадення чужого майна (грабіж), з погрозою застосування фізичного насильства та передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло та інше приміщення, за попередньою змовою групою осіб, вчинену повторно.

8-2 Досудовим розслідування встановлено, що житель Золотоніського району в березні 2018 року в одному із  сіл Золотоніського району з погрозою застосування фізичного насильства заволодів мобільним телефоном, пенсійним посвідченням, банківською карткою та  ключами від будинку потерпілої.

Він же в березні 2018 року разом з невстановленою слідством особою, перебуваючи на території, що належить потерпілій, та маючи ключі від домоволодіння, проник до будинку, звідки таємно викрав матеріальні цінності на загальну суму 7111,04 грн.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до Золотоніського міськрайонного суду, грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 8 років.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100