реклама

реклама

«Черкаські Мавпи» поступилися у стартовому матчі третього кола чемпіонату БК «Миколаїв» із рахунком 86:77, інформує прес-служба «Черкаських Мавп».

Фото: cherkassy-sport.com

Фото: cherkassy-sport.com

На початку гри черкаський захисник Неруш дальніми атаками встановив рахунок 10:8 на користь своєї команди. Згодом до нього приєднався і Тімерманіс. Наприкінці періоду черкащани своєю фантастичною реалізацією триочкових (8 із 12) ще збільшили свою перевагу – 31:21.

На старті другого періоду господарі перебудувалися в захисті і фактично відрізали дальні атаки «Мавп». Саме завдяки своєму агресивному індивідуальному захисту, миколаївці скоротили відставання до мінімуму –32:33. Гравець Родні Грін приніс своїй команді 5 очок поспіль, тому БК «Миколаїв» повели  з рахунком 41:36.

Проваливши другий період (9:26), «Черкаські Мавпи» пішли на велику перерву із рахунком 40:47 для «Миколаєва».

На початку третього періоду «включилися» черкаські легіонери. Зусиллями Соломона та Тімерманіса гості скоротили відставання – 49:51. За 2.50 до завершення третього періоду невтомний Неруш поклав свою чергову «трьошку» і зрівняв цифри на табло – 56:56. За рівного рахунку команди пішли і на останню перерву – 63:63.

На старті четвертого періоду своїми п’ятьма поспіль очками приголомшив гостей Макклінток, який і зробив рахунок 68:63 для «Миколаєва». Після ривка миколаївців були два поспіль блоки від Пуповіча. Влучні штрафні черкащанина Неруша скоротили різницю до мінімуму – 72:71.

Вже після цього господарі знову відірвалися – 81:74. Цю різницю обмежений травмами склад «Черкаських Мавп» відіграти так і не зумів – 86:77 для «Миколаєва».

Як повідомляє прес-служби Асоціації баскетбольних клубів України «Суперліга», від спонсора БК «Черкаські Мавпи» надійшли гарантії щодо виконання фінансових зобов’язань черкаського клубу перед Суперлігою. Наразі розробляється формалізація гарантій.

У зв’язку з цим, БК «Черкаські Мавпи» дозволили продовжити змагання в третьому колі Чемпіонату Суперліги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100