реклама
Sucurity Police

реклама

Ведучим нового реаліті на телеканал "1+1" стане наш земляк – уманчанин Володимир Остапчук. У шоу "Король десертів" найталановитіші кондитери України змагатимуться у створенні кулінарних шедеврів. Про це повідомляє «tsn.ua».

volodimirostapchuk1

Наразі триває кастинг, у якому можуть взяти участь як професіонали, так і початківці кулінарної справи. Учасниками проекту стануть 8 кондитерів, які обожнюють готувати та мають хист до створення витончених страв.

Володимир Остапчук захопився кулінарією після народження другої дитини, сина Евана-Олександра. Ведучий активно допомагає дружині на кухні, а приготування страв вже стало його новою пристрастю.

Володимир зізнався, що на кухні нового проекту знайдеться місце не лише приготуванню десертів, але і гумору та цікавим випробуванням:

"В моїй родині, як і в будь-якій українській сім’ї, завжди було так: “Як тато сказав, так по-маминому і буде". Так було до народження Остапчука-молодшого кілька місяців тому, доки я не відкрив в собі ще одну любов і хобі - кулінарію. Ви б бачили, які я навчився робити пенкейки і десерти. Мммммм. Звичайно ж, під чуйним керівництвом дружини і 5-річної доньки Еміліі. Взагалі, як людина, яка вперше обпекла пальці і спалила не один корж, можу сказати, що кухня - це більш, ніж місце приготування їжі, на кухнях розказують найбільші секрети, шепочуться і зізнаються в почуттях. І як же приємно, що кухня стане новою сценою для мене як ведучого. Не можу розкрити всього, але точно скажу: вас чекають емоції, пристрасті і гумор. Хоча насправді, це всього лише наша велика кухня, куди ми запросимо мільйони українців".

Прем’єра нового реаліті відбудеться на "1+1" вже цього року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100