реклама
Sucurity Police

реклама

Для ознайомлення юнаків і дівчат зі світом професій Черкаським районним центром зайнятості була проведена акція «Випускник-2018», в якій були задіяні майже 600 учнів 8-11-х класів навчальних закладів району. молодь

Старшокласники взяли участь у виїзних акціях центру зайнятості – інтелектуально-розважальній грі «Брейн-ринг», профорієнтаційних уроках, професіографічних екскурсіях на ТОВ "ІМПРЕС" та ТОВ "Світ ласощів". Також випускники шкіл мали можливість поспілкуватися з представниками навчальних закладів, дізнатися про умови вступу та підготовки кваліфікованих працівників за різними напрямками.

«Вибір професії – це надзвичайно важливий етап у житті людини, адже від цього вибору залежить майбутнє людини. Це важливий крок у доросле життя. В першу чергу це відповідальність перед батьками, перед суспільством,а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше – не схибити», – відзначає директор Черкаського районного центру зайнятості Олександр Гриценко.

При виборі майбутньої спеціальності важливим фактором є її затребуваність на ринку праці. Необхідно враховувати, які шанси влаштуватися на гідну роботу після закінчення відповідного навчального закладу і отримання диплома.

Служба зайнятості і наділі систематично буде організовувати профорієнтаційні заходи, які будуть виховувати у підлітків відповідальне і активне ставлення до свідомого і самостійного вибору професії.

Про це повідомляє Черкаський РЦЗ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100