реклама

реклама

Органи прокуратури Черкаської області виявили порушення інтересів держави у сфері паливно-енергетичного комплексу держави.

Так, господарським судом м. Києва задоволено 2 позови прокуратури Кам’янського району Черкаської області в інтересах держави в особі Черкаської філії дочірньої компанії «Газ України» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» та стягнуто понад 4 млн. грн. заборгованості за спожитий природний газ, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Крім цього, органами прокуратури області у поточному році пред’явлено 5 позовів в інтересах Черкаської філії дочірньої компанії «Газ України» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» до підприємств боржників за спожитий природний газ на суму понад 111 тис. грн.

Також прокуратурою області з метою захисту інтересів держави в особі ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» в порядку ст. 29 ГПК України, ст. 36-1 Закону України «Про прокуратуру» здійснено вступ у справу про стягнення заборгованості за спожитий природній газ підприємства м. Черкаси в сумі понад 390 млн. грн.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Ізя 13.02.2012 20:14
а чи стягнуть? нас суд - самий гуманний суд у світі =)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Цікавий 13.02.2012 16:40
а с кого взыщут 390 млн., нельзя ли конкретики?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100