реклама

реклама

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність міжрегіонального конвертаційного центру із загальним обігом понад двісті мільйонів гривень. Оперативники Управління СБ України у Черкаській області встановили, що ділки надавали послуги з відмивання грошей та мінімізації податків комерційним структурам із Черкащини та Київщини.

2

Співробітники спецслужби задокументували, що через безтоварні фіктивні операції зловмисники вивели у тінь понад двісті мільйонів гривень, зокрема будівельних компаній та представників агробізнесу.

Під час обшуків в офісних приміщеннях конветрцентру правоохоронці вилучили майже два мільйони гривень готівки, понад двадцять п’ять печаток підприємств з ознаками фіктивності, фінансово-господарську документацію, комп’ютерну та офісну техніку, яка доводить здійснення ділками протиправних оборудок.

1

Відкрито кримінальне провадження за ст. 191 Кримінального кодексу України.  Тривають невідкладні слідчі дії. Операція проводилася спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Прес-група УСБ України

в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 2 серия? 31.05.2018 13:16
За последние 2 дня такие громкие раскрытия. То убийство 15 летней давности, теперь "понад двісті мільйонів гривень, зокрема будівельних компаній та представників агробізнесу".
И главное, что этот "конверт" не фискальная служба раскрыла, как ей положено это делать, а СБУ "спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури".
А на кого же работал "конверт", не строительство квартиры для Саакашвили, или может копили на билет в Президенты Украины?
А что же строили "будівельні компанії" что отмывали бабло и чье бабло?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100