реклама

реклама

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом надання неправомірної вигоди посадовій особі Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області.

8-2 В ході досудового розслідування встановлено, що жінка в лютому 2018 року, маючи намір на надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище – заступнику начальника Золотоніського відділу поліції Головного управління національної поліції України в Черкаській області, зустрілася із правоохоронцем в службовому кабінеті та під час зустрічі висловила намір надати неправомірну вигоду в розмірі 5000 тисяч доларів США за вирішення питання про непритягнення до кримінальної відповідальності її співмешканця за вчинення останнім розбійного нападу, а саме: кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

В подальшому жінка, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на надання неправомірної вигоди заступнику начальника Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області, та достовірно усвідомлюючи неправомірність своїх дій, прийшла до його службового кабінету, де згідно зі своєю попередньою пропозицією надала частину грошових коштів в сумі 500 (п’ятсот) доларів США.

18.05.2018 обвинувальний акт у вказаному провадженні направлено для розгляду до Золотоніського міськрайонного суду.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Ван Гог 01.06.2018 08:26
Розкатали "нівєсту" як "лоха", була одна галочка, стало дві. Впевнений на 100% що "поліцейський" сам спровокував даний злочин, ще й суму сам показав, пальцями однієї руки - "пять", а вже потім була зустріч у кабінеті)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100