реклама

реклама

Ділянку автошляху М-12 від Вінниці до Умані буде відремонтовано док кінця року. Про це сьогодні, 31 травня, інспектуючи ремонт траси «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» на Тернопільщині, повідомив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

5b0fffbfcc7e1675943197

Нагадаємо, частина цієї дороги входить до проекту Go Highway, що з’єднає порти Чорного моря та Балтики.

Минулого року ми направили на цей проект 800 млн грн, цього року - 4 млрд грн. Наступного року проект буде завершено. Від західного кордону до Вінниці і ділянка від Вінниці до Умані буде зроблена до кінця року. Хочу подивитися, хто що ремонтує, де є проблеми. Наголошую: фінансування забезпечене, тендери проведені, кошти передбачені. Питання за підрядниками та якісним виконанням робіт, - наводить цитату Гройсмана vinnitsaok.com.ua з посиланням на «Урядовий портал».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Ван Гог 01.06.2018 09:19
Коли від Черкас до Чигирина відремонтують!! ! Хасиди в Умань і по бездоріжжю доберуться))) Чи дорога до Чигирина наслідок старого конфлікту між Богданом Хмельницьким і представниками єврейських общин???))), чи може через злуку з москалями... Забудьмо старі образи))), зробіть дорогу, простіть Богдана, просимо!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100