реклама

реклама

30-31 травня у Кропивницькому відбувся фінал ВЮБЛ для юнаків 2006-го року народження дивізіону «Б». За підсумком змагань черкащани вибороли бронзу.

JdBlF_croper_ru

До фіналу чотирьох пробилися переможці двох підгруп. Із першої, разом з «Мавпами», кваліфікувалися ДЮКФП-4-СІТІ з Херсону. Ця команда на попередньому етапі виграла всі 8 своїх матчів. З групи «Б» до фіналу пройшли третя команда СДЮСШОР-5 з Дніпра та ДЮСШ з Кропивницького, яка також здолала всіх суперників, повідомляють у баскетбольному клубі «Черкаські Мавпи».

У перший ігровий день черкащани поступилися господарям майданчику 31:51.

31 травня «Мавпи» вибороли бронзу, здолавши в матчі за третє місце команду із Дніпра 47:36.

Із командою на змагання їздив тренер-методист Василь Івлєв:

«У перший день ми грали з господарями з Кропивницького. Важкий матч був, багато втрат у нас. Суперник все ж був трохи сильнішим. Потім вони виграли фінал і зайняли перше місце. Непогана команда. Є кілька гравців дуже хорошого рівня.

У грі за третє місце зустрілися з Дніпром і виграли. Була напружена гра. Ми трохи відірвалися у рахунку. Добре зіграв Євгеній Сокур. Руслан Надточій забив вирішальні очки. Він був визнаний кращим гравцем нашої команди.

Загалом, хлопці однозначно молодці».

Євгеній Ткаченко, тренер команди:

«В перший день змагань наша команда поступилася Кропивницькому. У матчі за третє місце виграли в третьої команди з Дніпра. Виходить, що четвер – це день «Черкаських Мавп». Перша команда виграла бронзу, і друга команда – теж виграла».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100