реклама
Sucurity Police

реклама

Чверть століття минає з дня заснування військової частини А1744, що знаходиться в Черкасах. З нагоди ювілею військовослужбовців відзначили почесними нагородами «Холодний Яр». Вручив їх бійцям заступник очільника області Сергій Овчаренко.

DSC1436

Сформувалася частина 1993 року. За час її існування особовий склад зробив вагомий вклад у захист батьківщини. З початку АТО і дотепер військова частина забезпечує бійців на передовій усім необхідним. За цей період бійці військової частини перевезли понад 450 тисяч військових та гуманітарних вантажів. 140 осіб вже отримали статус учасника бойових дій.

– Двадцять п’ять років – це значний термін для людей, втім не такий уже й довгий для військового формування, – говорить Сергій Овчаренко. – За ці роки змінилися покоління службовців. Та, певен, ваші пріоритети лишилися незмінними: честь, гідність, звитяга. Тож сьогодні особливо приємно вручити нашим військовослужбовцям почесні нагороди «Холодний Яр». Знаю, їх чи не найбільше цінують наші бійці. Адже вони уособлюють честь, гідність та волю до перемоги.

DSC1393

Нагороди військовим також вручив начальник автотранспортного управління тилу ЗСУ полковник Ігор Молот.

DSC1415

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100