реклама

реклама

Нині на Черкащині проходить мотофестиваль «Тарасова Гора». Сьогодні вже його третій день. Ця подія вже встигла стати однією із найбільш очікуваних для мотоциклістів України, а також байкерів з-за кордону.

34140884_1529384887189817_2514605877525217280_n-710x434

Черкащина зустрічає більше 9 тисяч гостей, повідомляє «Вичерпно». Душею мотофестивалю «Тарасова Гора» є рекордний для України організований мотопробіг у 140 км, в якому беруть участь більше 2 тисяч учасників. Мотоколона слідує за звичним маршрутом – від території мотофесту (с. Свидівок) до Тарасової гори, могили великого поета в Каневі. Учасники вшановують пам’ять Тараса Григоровича Шевченка покладанням квітів та загальною фотографією біля його пам`ятника.

Наразі колона вже вирушила до Чернечої гори.

Цього року девіз сезону – «Нам 16 років! Вже можна! Але не все». Регламент фестивалю включає в себе спортивну програму на чолі з ведучим Василем Вірастюком – найсильнішою людиною планети, а також десятки різноманітних майстер-класів, перегони на ретро-мотоциклах, кастом-шоу, виставка робіт художниці Тетяни Черевань, чимало тематичних конкурсів, ранкові руханки та йога.

Для гостей фестивалю працюють дві музичні сцени: головна та альтернативна. Доповнюють цілісність програми  мото-СТО, мотобазар, мотошкола, аутентичний «HandeMade» ярмарок, «Бьюті Зона», атракціони, виставкові майданчики, пляж, спортивно-розважальний майданчик для дітей, велика зона для фуд-корту, бари та кав’ярні

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100