реклама

реклама

На території Сунківського лісництва відбулися спільні з фахівцями лісового господарства тактико-спеціальні навчання метою яких стало відпрацювання спільних дій на випадок пожежі в лісовому масиві.

DSC09299

Крім теоретичної частини, яка була присвячена роботі із спільними документами а також картами місцевості, учасники навчань відпрацювали покрокові дії своїх служб, повідомляють у ДСНС України в Черкаській області.

Працівники лісового господарства перевірили свої розрахунки під час боротьби із вогнем за допомогою ранцевих вогнегасників на початковій стадії, застосування інженерної техніки із спеціальним навісним обладнанням яка здатна швидко робити загороджувальні і опорні мінералізовані смуги.

DSC09301

Як показує досвід ефективна боротьба із лісовими пожежами можлива лише під час активної спільної боротьби із вогнем представників лісового господарства та пожежної охорони. Саме тому, на місці навчань було відпрацьовано алгоритм спільних дій цих двох служб. Рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління з міста Сміла проклали магістральну лінію та подали 2 стволи, що достатньо для того щоб зупинити верхову пожежу на початковій стадії.

Загалом, в практичному навчанні взяли участь 20 чоловік та 5 одиниць техніки (від УДСНС 2 пожежно-рятувальних автомобілі та 14 чоловік особового складу).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100