реклама
Sucurity Police

реклама

В області завершили відбір проектів, які фінансуватимуться коштом Держфонду регіонального розвитку. Нині їх направили на розгляд профільної комісії Мінрегіону. Втім не всі проекти готові документально. Якомога оперативніше доопрацювати їх закликав заступник очільника області Ярослав Березань.

– Є райони, які досі не подали всю необхідну документацію по проектах, хоча на обласному рівні ми завершили їхній відбір ще 18 травня, – говорить Ярослав Березань. – Зокрема, треба поквапитися і додати всі необхідні документи до своїх проектів у Смілянському, Кам’янському, Тальнівському райнах, Смілі й Черкасах, Білозірській, Кам’янській та Шполянській ОТГ. Адже якщо документів не буде, то фінансування перейде на осінь, або взагалі цей проект випаде з переліку і тоді кошти будуть втрачені.

Для Черкащини цьогоріч з ДФРР передбачено майже 140 млн грн. Ці кошти вже розподілені повністю між попередньо відібраними регіональною комісією 26 проектами. 76 % з них спрямовані на проекти, які відповідають Стратегії розвитку Черкаської області та Плану її реалізації на період 2018-2020 роки. Крім того, цьогоріч від ОТГ Черкащини на регіональному рівні підтримали чимало проектів – 9. Також до Мінрегіону направили проекти, які фінансувалися у 2017 році та є перехідними на цей рік.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Ой йо... 04.06.2018 21:17
Там, де Ярік Березань - там капут усім проектам :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100