реклама

реклама

У понеділок, 4 червня, на площі перед міською радою в Черкасах стартували Дні сталої енергії. Упродовж тижня легко та доступно в Черкасах говоритимуть про енергоощадність. Просвітницькі заходи як для дорослих, так і для дітей відбуватимуться на різних локаціях. Увесь цей час їх знайомитимуть із тим, навіщо берегти природні ресурси, як це можна роботи та яким чином це впливає на наше довкілля.

34558754_944564162372142_2921093183125323776_n

Як розповіла директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод, Черкаси є представником асоціації «Енергоефективні міста України», а з березня 2012 року стали підписантом Угоди Мерія. Вона, серед іншого, передбачає скорочення споживання енергії та власних викидів СО2 щонайменше на 20% до 2020 року. Тож в рамках цієї ініціативи сьомий рік поспіль у нашому місті й проводять Дні сталої енергії.

– Вони мають на меті виховання раціонального поводження з навколишнім середовищем, відповідального використання природніх ресурсів та енергії в цілому. Як сонячної , так і водної чи повітряної, – говорить вона. – Наша планета, на жаль, вичерпує свої ресурси і нам, її жителям, треба піклуватися про неї взамін того, що вона нам дарує. Власне, завдяки таким акціям ми хочемо привернути увагу людства до цієї проблематики.

Дні сталої енергії в Черкасах триватимуть до 7 червня. Зокрема, в обласному центрі проводитимуть численні виставки, тренінги, майстер-класи, екскурсії, інтерактивні ігри та науковий пікнік.

Про це пише сайт міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100