реклама
Sucurity Police

реклама

Угоду про співпрацю у сфері підтримки малих і середніх підприємств уклала Черкаська ОДА з Німецько-Українським фондом. Як наголосив очільник області, це ще один крок задля розвитку підприємництва на Черкащині.

_DSC1164

Завдяки цій угоді, пояснюють підписанти, фінансовий ресурс стане доступнішим для місцевих підприємців. Вони зможуть отримувати здешевлені кредити в банках-партнерах із частковою компенсацією відсоткових ставок із бюджету.

– Ми створюємо умови для розвитку малого та середнього бізнесу на Черкащині, а відтак розвитку економіки регіону, – наголосив голова ОДА Юрій Ткаченко. – Нещодавно завершилася перша Школа МСП, яку ми провели спільно з K.Fund Василя Хмельницького й Агенцією регіонального розвитку. Водночас ми розуміємо, що підприємцям для втілення їхніх бізнес-планів потрібен доступний фінансовий ресурс. І саме задля цього ми розпочинаємо співпрацю з Німецько-Українським фондом, що вже має успішні практики в цьому питанні. Далі ми сформуємо перелік пріоритетних галузей підприємництва для фінансово-кредитної підтримки, розробимо відповідний порядок надання з чіткими умовами та критеріями. І потому подамо на розгляд обласної ради.

Як зауважив в.о. керівника Німецько-Українського фонду Валерій Майборода, ця фінансова установа розпочала свою роботу в 1996 році. Засновниками фонду є Національний банк України, Уряд України в особі Міністерства фінансів України та Німецький банк розвитку KfW на паритетних засадах.

Нагадаємо, на Черкащині ухвалено Стратегію розвитку малого та середнього підприємництва на 2018 – 2020 роки, а також Програму її реалізації.

Про це пише прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Це зять Майбороди 06.06.2018 20:58
Цитую Сергій:
На фото не Ткаченко, а якась інша людина

Підприємець з Німеції. Муфельні печі по Черкасах будувати буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Не интересно, не мешай! 06.06.2018 20:56
Цитую Сергій:
На фото не Ткаченко, а якась інша людина

Продолжайте товарищ "Прочерк".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Ван Гог 06.06.2018 13:26
Щоб жити як німці, треба пережити те що пережили німці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Розум 06.06.2018 11:06
Українські банки знищили, а німецьким роботу дають. На кого працює ця влада?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сергій 06.06.2018 10:20
На фото не Ткаченко, а якась інша людина
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100