реклама

реклама

Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко не виключає, що на парламентських виборах може балотуватися по Голосіївському району в Києві. Про це він заявив на своїй сторінці у Фейсбуці, йдеться на персональному сайті політика.

Коментуючи інформацію, що Олег Тягнибок може балотуватися у Тернополі, де ВО «Свобода» має найбільшу підтримку, Гриценко сказав:

– Не знаю, яке рішення прийме Олег Тягнибок – балотуватиметься він у Тернополі чи все ж за місцем проживання. То його справа і його партії.

При тому він зазначив:

– Якщо партія «Громадянська позиція» прийме рішення, що Гриценко, крім списку, має балотуватися й по округу, то це однозначно буде округ, де я живу, – Голосіївський район міста Києва. Тут люди бачать мене і мою сім'ю щодня. Хто, як не вони, краще знають кандидата?

Гриценко додав, що розуміє, наскільки «жорсткою буде рубка у столичних округах». Однак, відкидає можливість балотуватися не по місцю проживання, а по округах, де «Громадянська позиція» має високий рейтинг і потужні партійні осередки.

Раніше експерти не виключади можливості балотування Анатолія Гриценка на окрузі саме на Черкащині, де народився політик.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Коропчик 13.02.2012 21:44
Анатолій Гриценко розуміє, що киян нагнути складно,але може бути фактор гречихи,а по цьому окрузі: освітянам тягають плакат з Нечипоренком,де він у вишиванці, а про ОЗУ "Добряки" ні слова, махінації по сільським виборчим дільницям простіше провернути, ніж у столиці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100