реклама
Sucurity Police

реклама

Власникам усіх тимчасових споруд, які нині розміщені в місті незаконно, – без діючих дозвільних документів – надіслані приписи про терміновий демонтаж їх об’єктів. Загалом у Черкасах  таких  виявлено 218.

Впродовж останнього місяця власники самостійно прибрали 13 своїх кіосків. Хоча з існуючої кількості подібних нелегальних споруд – це лише невелика частина – визнає заступник начальника управління інспектування Черкаської міської ради Павло Забєлін. А також зазначає, у разі, якщо господарі незаконних павільйонів самостійно їх не демонтують, доведеться це зробити примусово.

image.php

На оперативному вирішенні цього питання особисто наполягає міський голова Анатолій Бондаренко. Сьогодні на засіданні виконкому Анатолій Васильович вкотре  наголосив, що управління інспектування, якому надані відповідні повноваження, має діяти рішуче у цьому напрямку.

– Для громади міста потрібні конкретні результати  роботи з демонтажу нелегальних тимчасових споруд. Мова йде не лише про самовільно встановлені кіоски чи  торгівельні павільйони, але й про біл-борди, у яких немає дозвільних документів. Таким об’єктам ¬ не місце у нашому місті, – акцентував Анатолій Васильович.

Підтримали  міського голову у цьому питанні і присутні на виконкомі його заступники Ігор Коломоєць та Юрій Ботнар, які наголосили, що від приписів та складання протоколів на несумлінних власників тимчасових споруд варто нарешті переходити до конкретних дій з очищенні міста від таких об’єктів. Оскільки всі ми живемо в правовій державі, і всі мають дотримуватись норм Закону.

У підсумку обговорення Анатолій Бондаренко доручив керівнику управління інспектування прозвітувати про зроблене у цьому напрямку на наступному засіданні виконкому.

Про це пише сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Вова 08.06.2018 13:11
Якщо він так вважає, то чому при діючому мораторії на встановлення МАФів в Черкасах вони продовжують рости як гриби, особливо навколо центрального ринку. Ніхто цього не бачить. Чи друзям все, а ворогам Закон ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 маразм 07.06.2018 08:00
то чому стоять кіоски навколо драмтеатру? Кишка тонка,чи яйця не залізні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Хм 07.06.2018 07:32
Цитую Ван Гог:
Незаконні це ті які не "проплачені" ?)))



это те которые Гура расставил себе по всему городу. Нет человека - теперь их уберут и "законно" поставят свои!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 О, Ботнар! 06.06.2018 20:52
Решил теперь отобедать у власныкив усіх тимчасових споруд?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Шарафутдінов Еркін. 06.06.2018 18:15
Шось тут не чисто . Як узнати,які кіоски законні,а які незаконні. Моя думка , що незаконні ті МАФи, які спотворюють наші вулиці , особливо у центрі Міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Сліпий 06.06.2018 16:59
Шановні, відаю на добу меру свого поводиря, хай зводить його на Центральний ринок и покаже, як він там "наборовся" з кіосками. Не базар, а якесь кітайське гетто з металевих будок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Панас 06.06.2018 15:04
ЗАБЕЛИН паша это тот который воровал ноутбуки у своих коллег по работе в прокуратуре, за что и выгнали ворюгу, весь в папашу!!! ТОЛЯ у тебя крыса!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #2 Макс 06.06.2018 14:20
Толя ти вважаєш що ті нові кіоски, що центральний ринок оточили третім колом законні, а інші які не тобою були поставлені не законні. Ох і далеко ти полетиш з Черкасс після виборів, був вже такий мер Волошин - теж під себе загрібав, тепер ходить короткими перебіжками озираючись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Ван Гог 06.06.2018 14:11
Незаконні це ті які не "проплачені" ?)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100