реклама

реклама

17 років тому розпочалася тісна співпраця ЧІПБ із Головною школою пожежної служби, м. Варшава (Республіка Польща). Сьогодні маємо значну кількість втілених потужних спільних проектів, таких як міжнародні тактико-спеціальні навчання, конференції та круглі столи, українсько-польський студентський літній табір, програма академічних обмінів Erasmus+ тощо.

m

5 червня в. о. начальника інституту Олександр Тищенко та завідувач кафедри суспільних наук, професор Тетяна Чубіна, перебуваючи з офіційним візитом у Головній школі пожежної служби, м. Варшава, зустрілися з керівництвом Школи та обговорили перспективи подальшої співпраці.

угода2

Черговим етапом співробітництва стало те, що очільники навчальних закладів Олександр Тищенко та Павел Кенпка підписали договір щодо спільного проведення навчання за І рівнем освіти (бакалавр) за спеціальністю інженерія пожежної безпеки. Основною перевагою даного договору для студентів ЧІПБ, які навчаються за кошти фізичних та юридичних осіб, є можливість паралельного навчання у Головній школі пожежної служби, м. Варшава та отримання другого диплому Республіки Польщі.

Відділення міжнародного співробітництва

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Перехожий 08.06.2018 02:34
Чого там в ЧІПБ тільки не вигадають щоб студентів набрати. Хоча вже давно відомо, що диплом випускника-студента ЧІПБ це шлях в нікуди. Хіба що в армію, так як в основному студенти ЧІПБ вирізняються добрим здоров'ям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Розум 07.06.2018 21:11
Випускникам буде легше виїжджати до Польщі на роботу і ПМЖ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100