реклама

реклама

7 червня видалося цікавим та насиченим для дітлахів пришкільного табору Черкаської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат.

B4

У цей день з цікавою та повчальною програмою до дітей з вадами зору завітали рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Черкаси.

Захід розпочався із сигналу «Тривога», який сповістив учнів та педагогічний персонал про умовну надзвичайну ситуацію. Діти у супроводі вчителів дуже швидко та організовано евакуювались з будівлі школи-інтернату та згрупувалися на шкільному подвір’ї.

EC

Під час умовної надзвичайної події співробітники ДСНС продемонстрували присутнім методи надання допомоги потерпілим, які  не змогли самостійно покинути будівлю. Діти із великим захопленням спостерігали за діями рятувальників, які по висувній драбині піднімалися у вікно другого поверху закладу та рятували потерпілих.

64B5

Далі, згідно програми заходу, фахівці Служби порятунку здійснили бойове розгортання та продемонстрували дітлахам захисний одяг вогнеборців, обладнання та спорядження за допомогою яких щодня ліквідовують надзвичайні події та рятують людські життя.

На завершення свята, бійці ДСНС подарували учням «фонтан емоцій», одягнувши всіх бажаючих у бойовий одяг рятувальника та подавши воду із пожежного ствола.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100