реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаській області 16524 особи скористалися онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру». Опрацьовано 16461 звернення, решта – в роботі. Лише з початку цього року завдяки інтернету замовили витяги про земельні ділянки 2547 громадян.

Найбільше онлайн-замовлень витягів із Державного земельного кадастру (ДЗК) надійшло про земельні ділянки, які  розташовані в Корсунь-Шевченківському районі – 4314 заявників, Черкаському районі й Черкасах – (2254), на Городищині (1318) й Смілянщині – 960 осіб.

Довідково:

Електронний сервіс замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку працює на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру http://map.land.gov.ua (у розділі «Публічна кадастрова карта»). Отримати готовий документ громадяни можуть у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обрали самі ж під час замовлення.

Сервіс також дозволяє за допомогою електронного платіжного засобу оплатити послугу, вартість якої становить 88,1 грн. Отримані кошти зараховуються до державного або відповідного місцевого бюджету.

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100