реклама

реклама

«Людина тільки тоді відчуває стабільність у житті, коли має роботу, яка гарантує заробіток. Тому громадські, тимчасові, а особливо, сезонні роботи являються додатковим шляхом до зайнятості населення», - зауважує директор Драбівської районної філії Черкаського ОЦЗ Валерій Хабло.

З початку 2018 року завдяки тісній співпраці, на умовах співфінансування районної філії з Драбівською селищною радою, Зорівською об’єднаною територіальною громадою та Нехайківською і Перервенцівською сільськими радами, 138 осіб, з числа безробітних, прийняли участь в оплачуваних громадських роботах та роботах тимчасового характеру, на які використано 106 тис. грн. та укладено 14 договорів. 56 осіб після завершення таких видів робіт були працевлаштовані місцевими роботодавцями на постійні робочі місця.

Гром.роб.

За словами Валерія Хабла взаємодія з сільськими радами та об’єднаними територіальними громадами є прикладом для інших сільських рад та територіальних громад району щодо плідної співпраці в залученні безробітних до суспільно корисних робіт. Зокрема, безробітні драбівчани залучалися не тільки до робіт з наведення порядку у населених пунктах, але й до різноманітних робіт, які проводилися в ТОВ АФ "Агромакс", ТОВ "Продсільпром", ПрАТ "Безробородьківське АВКФ". Вони виконували підсобні роботи з прибирання виробничих приміщень на підприємствах та прилеглої території.

В Управлінні праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації безробітні драбівчани інформували населення про порядок отримання житлових субсидій, опрацьовували відповідну документацію, що дало можливість цим людям проявити  вміння та презентувати роботодавцю свої професійні якості.

Драбівська районна філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100