реклама

реклама

Для запобігання перебоїв в електропостачанні та протидії злочинам пов’язаним з розукомплектування елементів обладнання ліній електропередач, правоохоронці та працівники «Черкасиобленерго» проводять спільні рейди та відпрацювання всією територією Черкаської області.

Правоохоронці стверджують, що якщо раніше «мисливці» за металом частіше викрадали лише електродроти, то зараз «справа» дійшла і до металевих конструкцій. Вирізаючи цілі секції з металевих опор, крадії ослаблюють багатотонну конструкцію, яка від різкого пориву вітру може не витримати і впасти на землю, залишивши без світла та тепла цілі населені пункти.

Із метою недопущення злочинів, пов'язаних із розукомплектуванням ліній електропередач, у разі якого може відбутися аварійне відключення від постачання електроенергії, Управлінням МВС України в Черкаській області розроблено план заходів щодо забезпечення безпеки об’єктів енергозберігання, контроль за яким здійснюється особисто керівництвом УМВС України в Черкаській області.

Для щоденного обміну інформацією з протидії злочинам у цій сфері правоохоронці спільно з працівниками «Черкасиобленерго» створили оперативні штаби та узгодили план дій в надзвичайних ситуаціях.

Працівники міліції нагадують, що за умисне пошкодження об'єктів електроенергетики Кримінальним кодексом України передбачена відповідальність у вигляді штрафних санкцій та позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Прес-служба обласної міліції звертається до людей, які стали свідками розукомплектування, розкрадання металевих конструкцій, устаткування повітряних ліній електропередач, або тих, хто має будь-яку інформацію про такі факти, негайно повідомляти про подібні випадки до міліції за телефоном 102.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Крот 15.02.2012 12:31
Чем беднее народ - тем изысканей и безсмысленней преступления.Пакращення життя триває...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100