реклама
Sucurity Police

реклама

Керівництво ПАТ «Укртелеком» прозвітувалося про усунення проблеми, однак люків на канівських вулицях досі немає.

1-3

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію помічника-консультанта депутата Верховної Ради України Владислава Голуба Олени Радченко.

Мешканка Канева звернулася за допомогою у приймальню депутата щодо відсутності люків на колодязях кабельної каналізації по вулиці Енергетиків.

У відповідь на звернення від нардепа, директор ПАТ «Укртелеком» Юрій Курмаз у своєму листі зазначив, що за результатами обстеження було виявлено відсутність трьох кришок люків кабельних колодязів. У зв’язку із цим 16 травня, за інформацією керівництва, були виконані роботи із накриття відповідних колодязів.

Однак, вийшовши на місце, можна побачити, що два люки, які розташовані на газонах, були накриті бетонними плитами, а третій, який знаходиться на тротуарі, й досі відкритий.

«Маємо намір повторно подавати депутатське звернення, адже дана відповідь є лише відпискою, а не реальним результатом роботи», – зауважила Олена Радченко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Юрій 11.06.2018 09:28
Помічнику-консультанту депутата Верховної Ради не личить видавати в пресу хибну інформацію і вводити виборців в оману. А поважним виданням, в свою чергу, потрібно перевіряти інформацію від таких от "помічників".
Вказана каналізаці ніякого відношення до ПАТ "Укртелеком" не має! Це дощова каналізація!
Після перевірки поданої інформації не погано було б опублікувати спростування і почути пояснення з боку Олени Радченко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Шарафутдінов Еркін. 09.06.2018 13:48
Це така особливість чиновників-бюрократів. Збрехати, а може не помітять та проканає. Та і премію багато тисяч отримати хочеться, за ударну працю. З наших кишень.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100