реклама

реклама

У Головному центрі відбудеться Чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби, який присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

1 Про це «Прочерку» повідомили в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота.

10 червня на Соборній площі міста Черкаси відбудеться урочисте відкриття чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби. У чемпіонаті візьмуть участь 25 команд з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Понад 100 кращих спортсменів Державної прикордонної служби України боротимуться за першість у чемпіонаті.

11 червня спортсмени змагатимуться з стрільби зі зміною магазина, з обмеженням часу, у русі та після фізичного навантаження.

12 та 13 червня учасники випробують свої сили у дуельній стрільбі, яка відбудеться у три етапи.

А вже 14 та 15 червня команди змагатимуться у індивідуальних вікових групах зі службового двоборства, яке включає у себе крос на 3 км зі стрільбою та командна естафета зі стрільбою з АК на відстань 75 метрів по мішені.

Захід відбудеться за участі Директора Департаменту особового складу генерал-майора Миколи Маланчія, Голови Спортивного комітету Державної прикордонної служби України Миколи Подоляка, керівництва та персоналу Головного центру.

Місце проведення: Соборна площа міста Черкаси та Головний центр підготовки особового складу ржавної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (селище Оршанець).

Початок заходів:

10 червня о 17.00 – офіційне відкриття чемпіонату на Соборній площі;

11-15 червня о 11.00 – проведення змагань на стрільбищі Головного центру;

16 червня о 13.00 – урочисте нагородження переможців та закриття чемпіонату.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100