реклама

реклама

На золотоніському підприємстві працевлаштували 12 людей, які шукали роботу.

Лебедин Про це повідомляють у Черкаському обласному центрі зайнятості.

На території міста Золотоноші уже більше 20 років проводить свою господарську діяльність ПрАТ «Племінний завод-дослідне господарство «Золотоніське», яке входить до корпорації компанії груп «Лебединський насіннєвий завод». Підприємство займається змішаним сільськогосподарським виробництвом, зокрема вирощуванням гібридного соняшника, кукурудзи, сої та інших культур, а також розведенням великої рогатої худоби молочних порід.

Керівництво господарства разом з інвесторами працюють над покращенням економічного росту підприємства та піклується про своїх працівників, забезпечуючи їм гідні умови праці - підвищення заробітної плати, надання матеріальної допомоги, корпоративного медичного страхування тощо. На цей час, на підприємстві працює близько 100 осіб за професіями трактористи, водії, оператори машинного доїння, слюсарі-ремонтники, механіки, тваринники та інші.

«Потреба в кваліфікованих кадрах завжди є і неабияку допомогу у сприянні укомплектування вакансій надає служба зайнятості», - зазначає Леонід Трущенко – керівник господарства.

Таким чином, з початку року, за сприяння міськрайонного центру зайнятості 12 безробітних знайшли роботу на господарстві за професіями електромеханік, кухар, охоронник, тваринник, керуючий фермою, слюсар-ремонтник та інші.

Також підприємство є активним учасником заходів, які проводить Золотоніський міськрайонний центр зайнятості.

Нещодавно було організовано ярмарок вакансій для цього роботодавця, на якому інспектор з кадрів Зінаїда Полякова надала детальну інформацію про вільні робочі місця та розповіла про умови роботи на підприємстві, зокрема про забезпечення працівників гуртожитком, гарячим харчуванням та доставкою транспортом роботодавця в осінньо-зимовий час.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Насінневе підприємство 11.06.2018 00:11
Ну вот и стало в господарстве на 12 ********* больше. Из безработных прямиком в апостолы! Блок написал бы уже новую поэму по такому поводу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100