реклама

реклама

avtomobili-yaki-dostavlyayut-zerno-na-elevatori-ta-hliboprijmalni-pidpriyemstva Для прийому урожаю зернових на Черкащині працює 32 хлібоприймальних підприємства. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Віталій Коваль у ході робочої зустрічі з керівництвом Державного агентства резерву України в Золотоноші на базі ДП «Златодар».

– Хлібоприймальні підприємства, зернові склади та сушильні комплекси області мають достатньо потужностей для зберігання зерна, – цитує Віталія Коваля прес-служба ОДА. – Маємо на Черкащині 32 хлібоприймальних підприємства, що вміщують близько 1,8 млн т. Для цих потреб є і зернові склади сільгосппідприємств загальною місткістю 1,3 млн т, 67 сушильних комплексів на базі ХПП та більше сотні в сільгоспвиробників.

За словами посадовця, цьогоріч очікують урожай зернових у межах 3,7 млн т. Наразі ж в області завершено посів ярих і технічних культур. Господарствами засіяно 422 тис. га, що на 14 тис. га більше, ніж минулого року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Піши істчьо 10.06.2018 19:31
Тіпа Коваль хоч щось розуміє у сільському господарстві! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Сотник 10.06.2018 16:09
Ніяк не зрозумію,- яким боком, у теперішні часи, ОДА до збирання і зберігання будь-якого урожаю?! Декому не дають спокою комуністичні гени? Краще б не заважали спокійно працювати фермерським господарствам! Пруться і пруться зі своїми, нікому не потрібними, нарадами, які аж ніяк не впливають ні на урожайність, ні на умови збирання і зберігання тих культур! Все, давно, в приватних руках - і техніка, і ХПП, і транспорт, і люди в селі до них прив'язані ... Яке діло до цього має ОДА, окрім словоблудства?! Держрезерв і так закупить ту кількість, що потрібна. Ціну тільки треба озвучити державі! І все!!! А господарники самі проведуть, необхідні для себе, ділові зустрічі і про все домовляться і без вас, чиновників!!! Ні тобі,- лізуть і лізуть зі своїм "баченням". Панове, ринок на дворі, давно вже, а не задачі по виконанню планів чергового з'їзду КПРС !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100