реклама

реклама

У місті Ватутіне Черкаської області сталася суперечка між вітчимом та його пасинком, в ході якої вітчим завдав кілька ножових поранень пасинку. Потерпілого доставили у Ватутінську міську лікарню. Завдяки оперативності та професійності поліцейськими охорони, спільно із працівниками поліції, зловмисника було затримано та доставлено до Звенигородського ВП ГУНП.

фото Про це інформує управління поліції охорони в Черкаській області.

Після отримання повідомлення про те, що у Ватутінську міську лікарню потрапив громадянин з колото-різаною раною правого стегна, правого передпліччя та грудної клітини з обох боків, наряд групи реагування поліції охорони Уманського МВ (дислокація м.Звенигородка) спільно із працівниками Звенигородського ВП ГУНП в Черкаській області розпочали оперативно-розшукові заходи. Завдяки злагодженим спільним діям, правоохоронцями, по «гарячих слідах», було затримано вітчима пораненого. Як виявилося, під час вживання алкогольних напоїв, між ним та пасинком раптово виникла сварка, в результаті якої чоловік кухонним ножем наніс своєму пасинку тілесні ушкодження.

Кривдника затримали, йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 ст.15, ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100