реклама

реклама

У м. Каневі судитимуть особу, що заволоділа транспортним засобом шляхом зловживання довірою.

Прокуратура Про це «Прочерку» повідомили в Канівському відділі прокуратури.

Завдяки вжитим заходам прокурорів Канівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури, слідчим відділом Канівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України, а саме незаконне заволодіння транспортним засобом.

У ході досудового розслідування встановлено, що житель с. Литвинець Канівського району в кінці липня 2016 року, перебуваючи на території домоволодіння в одному із сіл Канівського району Черкаської області, зловживаючи довірою особи, взяв у останнього автомобіль марки «ВАЗ 2104» запевнивши його у тому, що має намір відремонтувати його та повернути, після чого на ньому поїхав до села Литвинець, Канівського району, Черкаської області і в подальшому діючи умисно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету заволодіння транспортним засобом шляхом обману заволодів даним автомобілем, та після здійснення ремонтних робіт потерпілому не повернув, а продав іншій особі.

31.05.2018 Канівським відділом Золотоніської місцевої прокуратури до Канівського міськрайонного суду Черкаської області направлено обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100