реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 25-річного чоловіка за фактом крадіжки, тобто таємного викрадення чужого майна, вчиненого повторно.

В ході досудового розслідування встановлено, що уманчанин в травні 2018 року, в нічний час доби, діючи умисно та цілеспрямовано, з корисливих мотивів, з метою заволодіння чужим майном, перебуваючи в приміщенні одного з кафе міста Умань, в стані алкогольного сп’яніння, з вішалки, що знаходилась біля виходу з даного кафе, повторно, таємно викрав шкіряну куртку, чим заподіяв потерпілому матеріальної шкоди на суму 1003 гривень.

index

Раніше, він же, неодноразово вчиняв крадіжки та на даний час в Уманському міськрайонному суді відносно нього знаходиться декілька обвинувальних актів, рішення по яких не прийнято.

Тому, 06.06.2018 року Уманська місцева прокуратура звернулася до суду з клопотанням про застосування відносно вказаної особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

08.06.2018 року ухвалою слідчого судді Уманського міськрайонного суду щодо зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

На даний час проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для якнайшвидшого завершення досудового розслідування та направлення обвинувального акту до суду.

У разі доведення вини, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Умань

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100