реклама

реклама

У соцмережах з`явилось відео побиття людей, де фігурує депутат-радикал Олег Баштан, який представляє інтереси Христинівщини в Черкаській обласній раді. Подія відбувалась 8 червня у центральному парку міста Христинівка після проведення урочистої частини етнофестивалю «Гроно Калини».Про це йдеться на сайті http://04744.info

34893293_2058622414354351_8534836105827057664_o

Видання відзначає, що на відео можна помітити не тільки Баштана, а й його дружину, а також голову Христинівської районної ради Анатолія Бордуна, депутатів районної ради Віталія Паламарчука і Віталія Пономаренка та депутата міської ради Євгенія Кулібабу.

Очевидним фактом з відео є постійна спроба відібрати телефон у особи, яка робила відеозйомку. Як стверджує видання, Олег Баштан нібито напідпитку зчинив бійку з сімейною парою, наніс чоловікові удар лобом в ніс, а жінку нібито жорстоко побив. Зараз вона в реанімації.

Нижче можна передивитися відео, де фігурує депутат.

Сам депутат у соцмережі «Фейсбук» озвучив свою версію подій:

«Продажні чи без достатнього досвіду медійні ресурси створюють мені образ якогось чи то монстра, чи то термінатора, який випиває і шукає жертв для побиття… Тож знайте, ми місяцями готувались до фесту. Все робили, щоб він ставав кращим, масштабнішим, щоб був максимально наближений до наших маленьких українців. З ночі вся команда турбувалася за кожен момент нашого свята. Щоб наші юні гості винесли з фестивального світу впевненість, що вони найкращі, а наш етнос і культура є базисом їхнього успішного майбутнього, яке вони побудують на теренах України.

34984378_2058622991020960_510905360794517504_n

Фестивальний куліш став однією із фішок фестивалю. Я ще ніколи не спостерігав, щоб діти стояли в черзі за «добавкою». Вдячність нашій команді кухарів, яка була сформована із воїнів АТО , волонтерів та наших жінок, які все робили, щоб діткам всього вистачило і вони були ситими і щасливими.

Вимушений деталізувати події. Не всім схоже подобаються чи українські фестивалі, чи моя громадська і депутатська робота, чи Радикальна партія Олега Ляшка. Але команда провокаторів існує і вони нахабно і без боязні «фахово» намагаються все руйнувати. Але одна справа розбиратись зі мною чи з іншими чоловіками. Мене вже з подачі деяких нардепів не раз обливали цинічним без межі брудом. Я вже загартований. Але бити жінок в живіт і лице- це норма для команди провокаторів, основним з яких виявився земельний рейдер, так про нього пишуть, та його прибічники разом з депутатом фракції "Відродження" Черкаської обласної ради…, при цьому зазделегідь все записуючи на камеру. То нехай продемонструють свої записи, а не монтаж, який вони розповсюджують в мережі. Не покажуть, зрозуміло…

Коли ми закінчували прибирання парку і території фестивалю, група людей наблизилась до нашої локації і вступила в перепалку з нашими жінками-волонтерами фесту. Вони провокували їх, обзивали матом, періодично доповідаючи ситуацію на російській мові своєму ,очевидно, босу. Ще у їхньому складі була «актриса», яка нам нагадує, «плачущіх до Путіна» гастролерок , коли захвачували наші українські міста. Це та, яку я начебто сильно побив. Я жінок , по -перше не б’ю, а від мерзоти мене верне. Але відчуваючи підтримку «вищих сил» вони на образах не зупинились, а у відповідь на прості людські запитання, чому дівчат нахабно знімають на камеру, обзивають, лаються матом, розпустили руки. В результаті травми отримали Валентина, Олена і атовці, які вирішили заступитись за дівчат. Тренувався на дівчатах володар чорного поясу по тхеквондо… Ріст у нього більше 2м. Це той, кого я ударив у ніс головою, як інформує їхня продажна преса. Мій ріст 174 см.

Друзі. Якби я когось ударив, це зразу було б усім продемонстрованою . Ці люди зазделегідь з усіх сторін обклали нас відеотехнікою… Але на сьогодні для мене головніше здоров’я моєї Оленки, якій тхеквандист і «блюстітель порядка в парку» С. зломав щелепу. Сьогодні зроблена перша операція. Двійний перелом, можливо потрібно буде видаляти зуби і робити ще одне хірургічне втручання. Я біля неї. Вона подавлена і фізично, і морально. Але ми достойно пройдемо ці виклики долі. Але який бєзпрєдєльний антогонізм- в той час, коли ми рятуємо Олену, про мене пишуть, що я «поклав» якусь жінку в реанімацію. Браво-не напишу, бо режисер-бєзпросвєтний маньяк і збочинець. В поліції зареєстровано кримінальне провадження. І злочинці мають понести покарання. Тому бруд, який вони викидають на мене- то їхній захист, і, сподіваюсь, конвульсія. Помітив, що в першу чергу, «чорну брехню» про мене почали розміщувати сайти, на яких постійно публікується інформація про Антона Яценка. Висновки робіть самостійно. Виставляю фото, коли Олена працює на кухні і разом зі мною. З етичних міркувань фото, як вона виглядає зараз, публікувати не буду. Нехай збоченці не насолоджуються», – заявив депутат.

2323

Як повідомили «Прочерку» у ГУ НП в Черкаській області, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

реклама

Коментарі  

 
+2 #20 Гость 14.06.2018 14:24
Можновладці України не тільки бидлуваті, але ще й неосвічені.
Громадянин має право робити те, що законом не заборонено.
Чиновник має право робити лише те, що законом дозволено.
Вчіть закони невігласи, перше ніж патякало своє роззявлювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #19 Перехожий 12.06.2018 19:33
Цитую Михаил:
То це і є фестиваль, до якого так довго готовились провінціальні князьки?

Щой говорити-пофестивалили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #18 Михаил 12.06.2018 14:31
То це і є фестиваль, до якого так довго готовились провінціальні князьки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #17 Перехожий 11.06.2018 14:34
Цитую Хм:
Судячи з того що на відео, то жіночка в синьому вбранні дуже сміливо себ почуває "господарем"..... нефіг бухати у всіх на очах в парку - не булоб і скандалу.

Судячи із заяв Баштана, Оленці зламали щелепу, коли вона лізла битися і роззявила рота. Боксери знаючи під час бою міцно зжимають зуби.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #16 Перехожий 11.06.2018 13:30
Цитую Ох:
Люди відпочивали, обов"язково сунути туди свого носа ?
Заздрість ?
Хвоворобливе бажання псувати людям настрій ?
Чи все ж таки спланована провокація для того щоб нагадити організаторам свята ?

Хочете бухати йдіть до ресторану, а у парку то бидлуватість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #15 Хм 11.06.2018 08:21
Судячи з того що на відео, то жіночка в синьому вбранні дуже сміливо себ почуває "господарем"..... нефіг бухати у всіх на очах в парку - не булоб і скандалу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Ван Гог 11.06.2018 07:51
Вапрос: А Вы, могли бы выйти замуж за "ради КАЛА" ? )))
Ответ: За "ради..." чего ? )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #13 Перехожий 11.06.2018 02:46
"Коли ми закінчували прибирання парку і території фестивалю, група людей наблизилась до нашої локації і вступила в перепалку з нашими жінками-волонтерами фесту. Вони провокували їх, обзивали матом"
А насправді було скоріше так: "Баштан з наближеними пиячили в парку, коли побачили, що їх знімають, чоловіки з компанії ще міркували що робити, а підпилі "тітки" кинулися на розбірки, тоді за "дам" заступилися "кавалери", а тоді вже вийшло те що вийшло.
Наші депутати ніяк не зрозуміють, що вони публічні особи та не можуть навчитися вести себе відповідно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Уманский Еврей 11.06.2018 00:28
На видео видно что депутат и его люди виноваты. Может агенты Кремля до Христиновки добрались и решили испортить ему праздник? :lol:
Лишить мандата, арестовать и тюрьма. А банду от ляшка давно пора запретить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #11 Ох 10.06.2018 22:44
Люди відпочивали, обов"язково сунути туди свого носа ?
Заздрість ?
Хвоворобливе бажання псувати людям настрій ?
Чи все ж таки спланована провокація для того щоб нагадити організаторам свята ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100