реклама

реклама

11 червня міський голова Анатолій Бондаренко навідався з перевіркою на вулицю Сумгаїтську, асфальтне покриття на якій розпочали ремонтувати в минулому році. Його обурив стан тротуарів, зелених зон та велика кількість будівельного сміття, яке лежить обабіч дороги.

IMG_2023

– Дуже часто ми стикаємося з тим, що після асфальтування дороги підрядники лишають по собі купи сміття та невпорядковані узбіччя. Я вимагав і далі вимагатиму від виконавців якісної роботи, – підкреслив мер. – На ремонт доріг ми спрямовуємо достатньо великий ресурс, тож хотілося б, врешті, отримати дорожнє покриття, яким буде комфортно їздити та, яке прослужить не один чи два роки. Ми всі повинні пам’ятати, що працюємо на громаду міста.

IMG_2040_2

За результатами перевірки міський голова доручив департаменту архітектури та містобудування провести роботу з підрядниками, зокрема, підготувати листи з вимогою упорядкувати територію та вирішити питання з нанесенням розмітки на об’єкті.

Нагадаємо, дорожні роботи на ділянці Сумгаїтської від вулиці Одеської до межі міста розпочалися в минулому році, утім, тривають дотепер. Здійснює ремонт товариство «Главшляхбуд».

IMG_2073

Нині триває поточний ремонт доріг на вулицях Університетській, Канівській та Гетьмана Сагайдачного. Одночасно з цим, відбувається реконструкція покриття на вулицях Героїв Дніпра, Надпільній (колишня – Ільїна), Благовісній.

IMG_2075_1

Під час ранкової наради в мерії Анатолій Бондаренко наголосив також на необхідності наявності чітких графіків поточного та капітального ремонту доріг.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Світлана 12.06.2018 10:28
Цитую Хм:
Светлый костюм и темные туфли - Лысянский прикид))))

А ще кожен раз, як бачу толю, хочеться підвернути йому штанці. Такі складочки знизу на брюках недопустимі вже років п"ятнадцять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Ото ж 12.06.2018 09:44
Звозіть його в Харьків. Хай у Кернеса повчиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Макс 12.06.2018 09:26
Толя такий безлад всюди де проводяться роботи, це мабуть стиль роботи такий у вас в мерії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Хм 12.06.2018 08:15
Светлый костюм и темные туфли - Лысянский прикид))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Лунатик 11.06.2018 22:57
Свозіть мера на відемонтовану В.Горову, на Г.Дніпра, на б.Шевченка, там таке сміття, тикніть його у забиту зливову каналізацію на б.Шевченка - Н.Сотні, проведіть тротуарами біля ЦНТІ, Кооператору (і це тільки центр міста, а не середмістя). Таке враження, що він лунатик, або таки мер Лисянки :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100