реклама

реклама

Народний депутат України Антон Яценко сподівається, що інцидент за участю депутатів, який стався 8 червня в Христинівці, буде об’єктивно розслідувано, і поліція не прикриватиме тих, хто перебуває при владі.

26992110_1897889523857292_2525923164706216909_n

Про це нардеп написав у «Фейсбуці».

«...Одразу зрозумілим є той факт, що в бійці, з одного боку, брали участь подружжя Сидоруків, а з іншого – голова Христинівської районної ради Анатолій Бордун, ряд депутатів міської (Євгеній Кулібаба), районної (Віталій Паламарчук, Віталій Пономаренко) та обласної рад (Олег Баштан), а також їх дружини та інші люди. За повідомленням ЗМІ, постраждала родина Сидоруків (чоловік у лікарні з серйозними травмами, а його дружина – в реанімації).

Не будучи слідчим та не маючи достатньо матеріалів (доказів), як народний депутат, уже підготував звернення до Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України щодо максимально швидкого та об’єктивного проведення слідства цього резонансного злочину...

Особливо прошу всіх фігурантів справи, зокрема,правоохоронні органи, захист, потерпілих, не переводити цю справу у політичну площину.

У будь-якому разі вважаю, що розпиття спиртних напоїв у парку, бійки, нецензурна лексика та інші хуліганські дії ні для кого не прийнятні.

Ніхто не повинен уникнути покарання через наявність у нього владних повноважень, депутатських мандатів тощо... Враховуючи, що в цій події брали участь депутати міської, районної та обласної рад, маю надію, що у нас не виявиться друга Врадіївка, де покриватиметься верхівка влади», – написав Антон Яценко.

Нардеп також відкинув закиди депутата облради Олега Баштана в тому, що інцидент у Христинівці може бути «спланованою провокацією» з боку самого Яценка або його днопартійців із «Відродження». «Вважаю це повним абсурдом», – підсумував Яценко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Дядя 12.06.2018 15:05
Ха-ха! Павдолюб...))Хотя сказал по-делу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100