реклама

реклама

Про це заявив міський голова Анатолій Бондаренко під час пленарного засідання сесії, відповідаючи на депутатський запит. У ньому він просив провести перевірку асфальтного покриття на дорогах, які ремонтували впродовж кількох останніх років.

За словами мера, чотири місяці тому міський голова звернувся до правоохоронних органів із заявою стосовно перевірки якості дорожнього покриття на низці капітально відремонтованих вулиць. Зокрема, йшлося про ділянки Благовісної, Чорновола, Смілянської, Одеської та бульвару Шевченка тощо.

Бондаренко

- Зараз тривають слідчі дії, проводяться необхідні експертизи й за їхніми результатами будуть зроблені відповідні висновки стосовно підрядників, - прокоментував міський голова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Обережніше 13.06.2018 22:01
Цитую Серж:
Толя,сади їх

А то може так розвинутися посил і вийде: пацани, сідаємо разом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Вова 12.06.2018 13:52
Толя просто думає, що як він перестане бути мером з нього ніхто не спитає. Раз він вже не при ділі. Це діагноз і рівень розвитку особистості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Сотник 12.06.2018 13:28
А в якому місці, по вул.Одеській, відбувалось "капітальне ремонтування", у найближчі минулі роки?!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Серж 12.06.2018 13:09
Толя,сади їх
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Надія. 12.06.2018 12:14
Толя,ну достатньо уже брехати. Чому ти зразу ж забуваєш про свій особистий контроль, як тільки будівництво наближається до завершення? А реконструйована дорога так і не передається на баланс експлуатуючій організації?. Та тому що пред'явлений об'єкт при прийнятті виявить брак, який допущений з згоди народного контролера,- Каструлі.То хоча б не піарься на тому, за що прийдеться відповідати..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100