реклама

реклама

Працівники КП «Черкасиводоканал» продовжують роботу по пошуку недобросовісних споживачів, які самовільно приєдналися до мереж підприємства і таким чином не сплачують за отримані послуги з постачання питної води та водовідведення, тобто крадуть воду з інженерних мереж та незаконно зливають стоки у каналізацію.

DSCF6713

Такі дії «нелегальних» абонентів наносять збитки підприємству у вигляді недоотримання коштів, що спрямовуються на водопідготовку та водовідведення.

DSCF6747

Під час відповідних рейдів, фахівцями водоканалу проводяться обстеження можливих несанкціонованих приєднань і після підтвердження наявності «нелегального» абонента, бригада слюсарів відключає його від мережі. В результаті споживач не тільки не зекономить на приєднанні, а й заплатить значно більше. Адже йому доведеться сплатити за обстеження, відключення та за повторне підключення в розмірі близько 3 тис. грн.

DSCF6758

– Закликаємо споживачів офіційно оформляти усі підключення до міських мереж – це позбавить вас зайвих витрат на легалізацію отримання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, – повідомляють у КП «Черкасиводоканал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100