реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно неповнолітнього черкащанина, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено,що восени  2017 поблизу одного з приміщень Черкаської загальноосвітньої школи в місті Черкаси, в ході конфлікту, що виник раптово на ґрунті особистих неприязних відносин,15 – річний хлопець умисно наніс однолітку тілесні ушкоджень середньої тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

Вироком Придніпровського районного суду міста Черкаси молодика визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.122 КК України та із застосуванням ст. 69 КК України призначено покарання у вигляді 40 годин громадських робіт.

На даний час вирок не набрав законної сили та вивчається прокуратурою на предмет законності. Про це інформують в Черкаській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Абрек 13.06.2018 13:53
Дати мітлу ідіоту і хай мете тротуари
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100