реклама

реклама

Одразу двоє черкаських рятувальників стали чемпіоном та віце-чемпіоном на чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту.

FB_IMG_1528875806528

12 червня, у місті Вишневе Київської області, на базі спортивно-тренувального комплексу, відбулось урочисте відкриття літнього чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед рятувальників.

Серед 27 команд, які беруть участь у цьому спортивному святі, є й команда спортсменів-рятувальників Управління ДСНС у Черкаській області. Про престиж цього Чемпіонату, свідчить рекордна кількість учасників змагань, понад 500 спортсменів приїхали до Київської області, аби продемонструвати свої фізичні та професійні навички, спритність, згуртованість та командний дух.

DSC_0219

Вже перший день змагань приніс для Черкасців неймовірний успіх, поповнивши скарбничку нашої команди золотою та срібною медаллю. Одразу двоє наших спортсменів, під час фінального забігу з підйому по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти, показали кращий час, і піднялися на першу та другу сходинку п’єдесталу.

IMG_9607

Чемпіоном України став рятувальник Черкаського гарнізону майстер спорту України Євген Ковбаса, друге місце у напруженій боротьбі виборов його друг по команді Сергій Мазуренко. Про високий рівень підготовки спортсменів саме у Черкасах свідчить і те, що на третю сходинку піднявся представник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Арсен Апієв.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100